Zoek
Chocoladebavarois taart
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 gram chocolade
200 gram café noir koekjes
100 gram boter
50 gram suiker
3 decilite6r melk
6 blaadjes gelatine
200 mililiter room
2 eieren
Bereiding
1
Stap 1: Verkruimel de koekjes en smelt intussen de boter. Als de boter is gesmolten voeg deze dan bij de koekjes.
2
Stap 2: Breng het koekjesmengsel in een beboterde springvorm met diameter 24 centimeter. Zet dit tot gebruik in de koelkast.
3
Stap 3: Week de gelatine.
4
Stap 4: Snij/ breek de chocolade en smelt deze met de suiker en de melk.
5
Stap 5: Scheidt de eieren. Klop de dooiers los met wat van het chocolademengsel.
6
Stap 6: Voeg de losgeklopte dooiers bij het chocolademengsel.
7
Stap 7: Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg ze ook bij het mengsel.
8
Stap 8: Zet het mengsel in de diepvries voor een kwartier. Klop intussen de room en het eiwit op.
9
Stap 9: Haal het mengsel uit de frigo. Meng eerst de slagroom erdoor en daarna het eiwit.1
0
Stap 10: Giet het in de bakvorm en laat het 3u opstijven in de diepvries. Haal het na 3u uit en versier zoals u wenst.
Chocoladebavarois taart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min
Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Chocoladebavarois taart
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Luchtige chocoladebavarois
0 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladebavarois
0-10 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Paasbombe
Langer dan 2 uur -
Voorgerecht
Bekijk recept