Chocoladebavarois taart

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Stap 1: Verkruimel de koekjes en smelt intussen de boter. Als de boter is gesmolten voeg deze dan bij de koekjes.
  • 2 Stap 2: Breng het koekjesmengsel in een beboterde springvorm met diameter 24 centimeter. Zet dit tot gebruik in de koelkast.
  • 3 Stap 3: Week de gelatine.
  • 4 Stap 4: Snij/ breek de chocolade en smelt deze met de suiker en de melk.
  • 5 Stap 5: Scheidt de eieren. Klop de dooiers los met wat van het chocolademengsel.
  • 6 Stap 6: Voeg de losgeklopte dooiers bij het chocolademengsel.
  • 7 Stap 7: Knijp de gelatineblaadjes uit en voeg ze ook bij het mengsel.
  • 8 Stap 8: Zet het mengsel in de diepvries voor een kwartier. Klop intussen de room en het eiwit op.
  • 9 Stap 9: Haal het mengsel uit de frigo. Meng eerst de slagroom erdoor en daarna het eiwit.1
  • 0 Stap 10: Giet het in de bakvorm en laat het 3u opstijven in de diepvries. Haal het na 3u uit en versier zoals u wenst.

Chocoladebavarois taart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Taart met rode pompelmoezen
Nagerecht
Bekijk recept
Slagroomtaart
50 min Gebak
Bekijk recept
Hartige taart met gerookte kip en paprika
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Vegetarische taart met prei
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Chocoladebavarois taart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Luchtige chocoladebavarois
0 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladebavarois
0-10 min - Nagerecht
Bekijk recept
Paasbombe
Langer dan 2 uur - Voorgerecht
Bekijk recept