Zoek
Biscuittaart met slagroom en aardbeien
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
3 st eieren , niet uit de koelkast
125 gr fijne suiker
50 gr zachte solo
1 pakje vanillesuiker
1 tube vanille essence
40 gr zelfrijzende bloem
40 gr aardappelbloem
1 scheutje triple sec
4 dl slagroom
30 gr bloemsuiker
50 gr chocoladeschilfers
1/2 kg aardbeien
5 st kiwi's
Bereiding
1
Voorbereiding
Biscuit:
2
De oven voorverwarmen op 180°
3
Eiwit van eierdooier scheiden
4
Dooiers + suiker tot schuim kloppen
5
Suiker, vanillesuiker toevoegen
6
2 soorten bloem gezeefd toevoegen
7
Eiwit tot sneeuw kloppen en voorzichtig onder het deeg mengen
8
Vanille essence bijvoegen
9
Springvorm inboteren deeg in vorm gieten1
0
In oven plaatsen en 40 minuten laten bakken1
1
Na afkoeling, biscuit doorsnijden/1
2
Slagroom kloppen, en helft mengen met fijngesneden aardbeien en kiwi's1
3
en onderste plak besprenkelen met triple sec.1
4
Dan mengsel erop smeren en bovenste plak erop leggen!1
5
Rest van slagroom boven en op zij van de biscuit smeren! Beetje over houden voor slagroomtoefjes.1
6
Zijkant beleggen met chocoladeschilfers. Bovenaan op de slagroom aardbeien en schijfjes kiwi's leggen!1
7
Rest van de slagroom rond de aardbeien spuiten!1
8
Smakelijk!
Biscuittaart met slagroom en aardbeien is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Aardbeiendrankje
5 min
Bekijk recept
Huisgemaakte citroensorbet met aardbeien
20 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Luikse wafel met aardbeien en chocola
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Kir royal met aardbeien (alcoholvrij)
10 min
Snack
Bekijk recept
Oranje feesttaart
85 min + 1,5 uur wachten -
Bekijk recept
Yoghurtroomtaart met limoen en aardbeien
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Verjaardagstaart
140 min + 90 wachten + 45 oventijd -
Bekijk recept
Biscuittaart met walnoten
30 min
Nagerecht
Bekijk recept