1 Smelt de boter (in de microgolf of au bain marie)
2 Smet de chocolade (in de microgolf of au bain marie)
3 Klop de eieren en de 2 eierdooiers even los in een kom
4 Voeg er de suiker bij en klop tot een luchtige massa (zodat je geen suiker meer ziet en de eieren lichter van kleur worden).
5 Meng de bloem onder de massa
6 Spatel de gesmolten chocolade en boter onder de massa en blijf roeren tot alles een mooi geheel vormt
7 Zet je beslag in de koelkast, zodat het kan opstijven (een aantal uur)
8 Verwarm de oven voor op 210 graden.
9 Boter je potjes en en bestrooi ze ook met wat bloem1
0 Doe het beslag in je potjes en zet ze in de oven1
1 Laat de gebakjes 8 tot 10 minuten bakken op 210 graden. (TIP: Als de bovenkant precies een korstje heeft en wat open barst, dan is de moelleux perfect gebakken!)