Moeulleux au Chocolat

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Smelt de boter (in de microgolf of au bain marie)
  • 2 Smet de chocolade (in de microgolf of au bain marie)
  • 3 Klop de eieren en de 2 eierdooiers even los in een kom
  • 4 Voeg er de suiker bij en klop tot een luchtige massa (zodat je geen suiker meer ziet en de eieren lichter van kleur worden).
  • 5 Meng de bloem onder de massa
  • 6 Spatel de gesmolten chocolade en boter onder de massa en blijf roeren tot alles een mooi geheel vormt
  • 7 Zet je beslag in de koelkast, zodat het kan opstijven (een aantal uur)
  • 8 Verwarm de oven voor op 210 graden.
  • 9 Boter je potjes en en bestrooi ze ook met wat bloem1
  • 0 Doe het beslag in je potjes en zet ze in de oven1
  • 1 Laat de gebakjes 8 tot 10 minuten bakken op 210 graden. (TIP: Als de bovenkant precies een korstje heeft en wat open barst, dan is de moelleux perfect gebakken!)

Moeulleux au Chocolat is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

IJskoffie met advocaatroom
10 min Nagerecht
Bekijk recept
King Alfonso II
10 min Snack
Bekijk recept
After Eight
10 min Snack
Bekijk recept
Heel Holland Bakt: moelleux au chocolat
20 min Nagerecht
Bekijk recept

moeulleux au chocolat,coeur coulis aux framboises
0 min
Bekijk recept