4 klop het eigeel met de suiker tot het dik en romig is 2à3 minuten
5 doe de gesmolten (gekoelde) chocolade bij het eigeel/suikermengsel en meng het eronder
6 vouw het eiwit onder het mengsel eerst 1à2 scheppen daarna de rest
7 cacaopoeder gezeefd toevoegen en erdoor vouwen
8 bakpapier in de bakplaat leggen
9 en het deeg erover uitstrijken en gelijk trekken 1
0 DIRECT BAKKEN1
1 in een voorverwarmde oven van 160°c1
2 gedurende 20à25 minuten 1
3 als de spons klaar is laat deze afkoelen 1
4 klop intussen de room tot slagroom 1
5 neem een nieuw vel bakpapier en strooi hierover de bloemsuiker 1
6 draai de spons hierop om de bloemsuiker zorgt ervoor dat deze niet aan het vel bakpapier kleeft1
7 trek het andere vel eraf 1
8 smeer de opgeklopte room over de ganse spons uit 1
9 snij op
15 cm van de rand de spons en vouw van je weg dit zal breken maar is niet erg dit is je start om te rollen 2
0 begin met rollen en en duw aan maak gebuik van je vel bakpapier daardoor kan je hem goed oprollen eindig op een schotel snij de randen mooi af en bestrooi eventueel met poedersuiker of cacao ter versiering eet smakelijk