Millefeuille met framboosjes :-)

2
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Doe in een schoten de mascarpone en roer.
  • 2 Doe er room en citroen bij, roer tot smeuïge massa.
  • 3 Om een mooi accent toe te voegen doe je er de puntjes van de vanillestok bij.
  • 4 Laat het mengsel voldoende afkoelen (dit kan je best opvoorhand al maken)
  • 5 Het bladerdeegkoekje maken is niet moeilijk, je rolt je bladerdeeg uit, maakt er rondjes mee en legt hem op een ovenschaal, op die bladerdeeg plaats je nog een ovenplaat, zodat hij niet kan opkomen. De bladerdeegjes moeten 20-25 minuutjes in de oven op 170°
  • 6 ==> alles stapelen, de hoeveelheid lagen kies je zelf! Afwerken met bloemsuiker oogt mooi!
  • 7 Smakelijk!!

Millefeuille met framboosjes :-) is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Millefeuille met framboosjes :-)
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Omelette norvigienne
0 min
Bekijk recept
Frambo
0 min
Bekijk recept
Gezellige Ijsblokjes
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Millefeuille van rode bietjes en mozzarella, vinaigrette met pancetta
Voorgerecht
Bekijk recept
Millefeuille met banketbakkersroom
85 min Nagerecht
Bekijk recept
Italiaanse millefeuille met polenta
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Millefeuille chocolade-framboos
Nagerecht
Bekijk recept