Frangipannetaart

8
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Eieren mixen + de suiker, de solo smelten en er bij onder roeren.
  • 2 Zelfrijzende bloem + bakpoeder zeven en eronder mengen.
  • 3 De cocos en amandelen samen met het amandelextract mee onder het mengsel roeren.
  • 4 Beslag in een beboterde vorm doen en ongeveer 35min op 160° bakken.
  • 5 Voor de afwerking: glazuur maken; bloemsuiker met water en citroensap mengen. Wanneer de taart afgekoeld is, kan je deze erop strijken.
  • 6 Ik maak deze als een "droge" cake met glazuur op en dus zonder abrikozen onderaan. Super lekker !!!

Frangipannetaart is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Frangipannetaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart op oude wijze
0 min
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept

Frangipannetaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart op oude wijze
0 min
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept