Zoek
Frangipannetaart
8
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
4 eieren
220 gr suiker
150 gr solo
150 gr zelfrijzende bloem
1 TL bakpoeder
4 EL gemalen cocos
4 EL gemalen amandelen
enkele druppels amandelextract
3,5 EL Bloemsuiker
1 EL Warm water
1 TL citroensap
Bereiding
1
Eieren mixen + de suiker, de solo smelten en er bij onder roeren.
2
Zelfrijzende bloem + bakpoeder zeven en eronder mengen.
3
De cocos en amandelen samen met het amandelextract mee onder het mengsel roeren.
4
Beslag in een beboterde vorm doen en ongeveer 35min op 160° bakken.
5
Voor de afwerking: glazuur maken; bloemsuiker met water en citroensap mengen. Wanneer de taart afgekoeld is, kan je deze erop strijken.
6
Ik maak deze als een "droge" cake met glazuur op en dus zonder abrikozen onderaan. Super lekker !!!
Frangipannetaart is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Frangipannetaart
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart op oude wijze
0 min
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Frangipannetaart op oude wijze
0 min
Bekijk recept
Frangipannetaart
30-60 min -
Bekijk recept