Zoek
Appelmuffins met kaneel en ijs
4
35 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
185 g zelfrijzende bloem
60 g lichtbruine suiker
0,5 kl kaneelpoeder
1 ei
125 ml melk
80 g gesmolten boter
1 appel
Bereiding
1
-verwarm oven voor op 210 graden
2
-zeef de bloem in een kom en meng met suiker en kaneel. Maak er een kuiltje in.
3
-klop het ei los met de melk en giet in het kuiltje
4
-doe er de boter bij en meng met een houten lepel
5
-schil de appel, snij in blokjes en doe bij het beslag
6
-vul de papieren vormpjes en zet 20 à 25min in de oven
7
-laat even afkoelen en ontvorm op een rooster
8
-dien warm op, geserveerd met een bolletje ijs en bloemsuiker
9
Opmerking: ik zet de papieren vormpjes ook nog in cakevormpjes
Appelmuffins met kaneel en ijs is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Hazelnootsoesjes met ijs
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Spoom van meloenijs en champagne
10 min
Bekijk recept
Verrukkelijke Appelmuffins
20-30 min -
Bekijk recept
Appelmuffins Met Noten
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Appelmuffins
20-30 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Appelmuffins Met Een Kruimellaagje
10-20 min -
Bijgerecht
Bekijk recept