3 De bloem zeven. Boter, citroenzest en zout toevoegen en mengen. Dan het ei-suikermengsel toevoegen, kneden tot een deeg. Laat 3u rusten in de koelkast.
4 Vulling:
5 Melk, room en 1 eetlepel van de (150g) suiker, op een laag vuur aan de kook brengen.
6 Eigelen en de resterende suiker samen opkloppen. Daar de maïzena, het citroensap en zest aan toevoegen en verder opkloppen.
7 De warme melk op het mengsel gieten, goed mengen en terug op het (laag) vuur zetten. Blijven roeren, tot het kookt, dan nog even doorroeren. In een kom laten afkoelen met plasticfolie over.
8 Springvorm inboteren en ook wat bloem verdelen over de vorm.
9 Rol 1/2 van het deeg uit, gebruik dat deel om de bodem van je springvorm mee te bekleden.1
0 Rol 1/3 uit, vorm hier de zijkanten mee.1
1 Vul de taart met de pudding.1
2 Rol de rest van het deeg uit (ev. tussen 2 vellen bakpapier) en leg het op de pudding. Duw de zijkant en bovenkant samen.1