3 snij dan de roomboter in kleine stukken en mix je het tot het wit ziet, weeg alles zeer goed af .
4 dan voeg je 200g zelfrijzende bakmeel bij ,kristalsuiker,de eieren en als laaste de melk en dat alles mix je ongeveer 8min op hoogesnellheid.wil je u taat een andere kleur geven kun je altijd 2druppels kleurstof in u beslag doen .giet dit alles in een langwerpig bakvorm en voor de bosten moet je 2kleine ronde hebben. zet het dan in de oven +-40min hangt van de oven of is het een heetoven niet te dicht vanboven zetten anders zakt het in en geef het na 20min een kwart draai.
5 is de taart klaar laat je het afkoelen en begin je aan u frosting
6 voor de frosting
7 snij je eerst de roomboter in kleine stukken en mix het tot het wit ziet ,
8 giet dan in een kom 100g gezeefde bloem,100g poedersuiker,5ml vanille extact en mix alles te samen en beetje bij beetje voeg je de melk toe. ongeveer 10min en is het klaar. terwijl snij je u aardbeien in heel kleine stukken en dat voeg je als aller laaste bij u beslag toe.onder tussen is u taart afgekoelt en kan je hem in 2snijden voor de frosting te smeren ongeveer 1cm dik en doe je de de2 stukken terug op een en doe je een beetje aan de buiten kant op de borsten wel meer dan het lichaam .voor de bekleding heb je rolfondant nodig
9 je doet een beetje bloem op u werkvak en op de roller en rol je u rolfondant uit tot het gewenste lengte van u bakvorm.1
0 dan leg je het voorzichtig op u rollen en laat je het zo oprollen en dan op u taart voor de tepels kan je een kersje of zo nemen .1
1 en u taart is klaar eet smakkelijk
Strawberry taart in een borst vorm is een recept van Solo Open Kitchen