Vanillecake met mango en perzik

9
70 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 De boter zachtkloppen met de mixer, daarbij de suiker en eierdooiers bijvoegen . scheutje melk mag er ook bij. De vanillestok uitschrapen en bij het mengsel voegen alsook de opgeklopte eiwitten en de gezeefde bloem. afbakken op een 175° gedurende ongeveer een klein uurtje.
  • 2 Voor het "glazuur" : Alle ingredienten in een kookpotje doen en laten koken tot ze heel erg mals zijn. Daarna de munt, citroengras,kaneelstok en vanillstok eruit halen en de rest cutteren, daarna terug in het kookpotje doen en een beetje opwerken met gelatine. Over de afgekoelde cake strijken en smakelijk!

Vanillecake met mango en perzik is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Perziken met amaretti
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Perzik trio
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Parmaham met meloen en perzik
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Kippenlevers met perzik
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Choco-vanillecake met espresso
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade-vanillecake
0 min
Bekijk recept
Bakewell Pudding
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Battenbergcake
105 min Nagerecht
Bekijk recept