- voor verwarm u oven op 180 graden"},{"@type":"HowToStep","text":"3. -smelt de boter"},{"@type":"HowToStep","text":"4.
- zeef alle droge ingrediënten bij elkaar"},{"@type":"HowToStep","text":"5. -meng de melk , boter en eieren bij elkaar"},{"@type":"HowToStep","text":"6.
- doe de natte ingrediënten bij de droog en meng tot een homogeen beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"7. -hak de maltesers fijn "},{"@type":"HowToStep","text":"8.
- doe de maltesers onder het beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"9.
- bak in de oven zo een 20-25 min"},{"@type":"HowToStep","text":"10. VOOR DE TOPPING"},{"@type":"HowToStep","text":"11. -zorg dat de boter op kamertemperatuur is"},{"@type":"HowToStep","text":"12.
- meng de boter met de bloemsuiker en cacaopoeder tot een mooie massa"},{"@type":"HowToStep","text":"13. AFWERKING"},{"@type":"HowToStep","text":"14. als de muffins zijn afgekoeld , spuit je met een spuitzak een mooi toefje op de muffins"},{"@type":"HowToStep","text":"15.
- zet er als laatste nog een malteser op"},{"@type":"HowToStep","text":"16. SMAKELIJK"}],"recipeYield":"12 "}