2 Zeef de bloem om je werkblad en maak er een kuiltje in. Verdeel de Solo in kleine blokjes en doe hem in het kuiltje, samen met de suiker en de losgeklopte eidooier. Meng alles met de vingertoppen, voeg 2 eetlepels melk toe en kneed het deeg kort tot een homogeen geheel.
3 Laat het deeg 4 uur afgedekt rusten in de koelkast.
4 Rol het deeg uit tot een dikte van ongeveer een halve centimeter. Steek hieruit ronde lapjes (met een serveerring of een klein glas).
5 Rol kleine bolletjes van de marsepein. Leg op elk lapje deeg een bolletje marsepein en plooi ze dicht tot halve maantjes. Druk de randen goed aan.
6 Bekleed een bakplaat met bakpapier of een siliconenmatje en leg hierop de marsepeinkoekjes. Schuif ze in de oven en laat ze 15 à 20 minuten bakken. Laat de koekjes afkoelen op een rooster en bestrooi ze net voor het serveren met bloemsuiker.