Chilled cheesecake

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Maal de koekjes fijn in de keukenmachine. Voeg de boter toe en bedek de bodem van de vorm ermee. Druk aan en zet in de koelkast. Week de gelatine 5 min. in koud water. Pureer de frambozen en vanillesuiker met de staafmixer. Verwarm 5 el frambozenpuree in een steelpan en neem van het vuur. Knijp de gelatine uit en los op in de warme puree. Voeg toe aan de koude puree. Klop de slagroom stijf met de suiker. Roer de crème fraîche en mascarpone los. Spatel de frambozenpuree, slagroom en het bietensap er luchtig door. Schep op de taartbodem. Zet minimaal 3 uur afgedekt in de koelkast.

Chilled cheesecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

New York cheesecake de luxe
105 min- Nagerecht
Bekijk recept
Glutenvrije cheesecake
20 min Gebak
Bekijk recept
Wafels met strawberry cheesecake-ijs
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisse cranberrycheesecake
25 min Gebak
Bekijk recept

Chilled cheesecake
30 min Gebak
Bekijk recept