Mango-papayacheesecake

8
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 BEREIDEN
  • 2 Maal de koekjes fijn in de keukenmachine. Voeg de boter toe en bedek de bodem van de vorm ermee. Druk aan en zet tot gebruik in de koelkast. Week de gelatine 5 min. in koud water. Breng ondertussen 2 el water met de grenadine aan de kook. Haal van het vuur en laat iets afkoelen. Knijp de gelatine uit en roer door de limonade. Roer de Danio-fruitkwark met de mascarpone los in een kom. Voeg de limonade toe en roer door. Verdeel over de taartbodem. Zet minimaal 3 uur afgedekt in de koelkast. Verwarm in een steelpan het fruit met de suiker 5 min. op laag vuur. Schep regelmatig om. Haal van het vuur en laat helemaal afkoelen. Verdeel vlak voor het serveren over de cheesecake.

Mango-papayacheesecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Exotische mango-papayacheesecake
25 min Nagerecht
Bekijk recept

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Tartaar van mango en pompoen
25 min Voorgerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept