2 Zeef de bloem met het bakpoeder in een grote kom. Voeg de kokos, het kristalsuiker en de gesmolten boter toe en roer alles goed door elkaar. Druk het mengsel tegen de bodem van een vierkante vorm van ongeveer 24cm en bak gedurende ongeveer 12 minuten, tot het licht kleurt.
3 Doe voor de vulling de 100gr boter, de bruine suiker, de gecondenseerde melk, de golden syrup en de vanille-essence in een pan. Verwarm al roerend op een laag vuur tot de suiker gesmolten is. Breng het mengsel dan aan de kook, draai ht vuur laag en laat het al roerend circa 5 minuten zachtjes koken. Schenk de lichtgele karamel over de deegbodem uit. Zet de bakvorm nu nog eens 10 minuten in de oven. Laat dan volledig afkoelen.
4 Verwam de chocolade au bain-marie en bestrijk er de karamellaag mee. Laat de koek opstijven en snij dan in ruiten. Bestrooi ze met een beetje zeezout.