Zoek
plattekaastaart met aardbeien en speculoos
6
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
200 gr speculoos
75 gr boter
3a4 blaadjes gelatine
1/2 liter kokend water
200 gr aardbeien
1/4 liter slagroom
200 gr platte kaas
6 lp griessuiker
1 pakje vanillesuiker
2 lp citroensap
Bereiding
1
de speculoos breken met een deegrol,
2
de boter zacht roeren en ondermengen
3
een taartvorm nemen van 6cm hoog en diameter van 20 cm
4
de speculoosmassa in de vorm brengen en goed aandrukken
5
de gelatine weken in koud water .
6
water laten koken en de gelatine in laten smelten (vh vuur) roeren en laten afkoelen.
7
de slagroom kloppen en mengen met de suiker, vanillesuiker, plattekaas en het citroensap.
8
de aardbeien in stukjes snijden en wanneer de kaasvulling lichtjes vas begint te worden de aardbeien ondermengen
9
de kaasvulling boven de speculaas verdelen en laten opstijven in de koelkast.1
0
na het opstijven de rand en bovenkant versieren met aardbei stukjes of schijfjes
plattekaastaart met aardbeien en speculoos is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gebak met speculoos en clementines
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met muesli
15 min
Bekijk recept
Kleine crumbles van appelen-veenbessen met speculoos
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Appelcompote met speculoos
20 min
Nagerecht
Bekijk recept
Plattekaastaart
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Plattekaastaart
60 min
Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met krieken en amandelstreusel
30 min
Gebak
Bekijk recept
Plattekaastaart met speculaas
25 min
Nagerecht
Bekijk recept