3 Zeef de bloem, bakpoeder en zout in een kom en meng.
4 Mix in eenandere kom de boter en suiker voor ongeveer 5 minuten.
5 Voeg de eieren, één per één toe, schraap langs de zijkanten van de kom na elke toevoeging.
6 Voeg een deel van het bloemmengsel en de wijn om de beurt toe.
7 Voeg als laatste een deel bloemmengsel toe.
8 Meng tot een mooi geheel en voeg als laatste de vanille toe. Goed mengen.
9 Vul je cupcake vormen voor 3/4 en bak ze in 20min goudbruin.1
0 Laat volledig afkoelen.1
1 Ananas vulling1
2 Meng suiker, ananas, maizena, boter, citroenschil en gember.1
3 Laat zachtjes pruttelen op een matig vuur, onder voortdurend roeren, tot het dik en helder is. 1
4 Roer het citroensap er door en laat volledig afkoelen.1
5 De Topping1
6 Klop de slagroomgoed stijf en luchtig. 1
7 Meng er op het einde de geitenkaas onder. Mix een laatste keer goed door op halve kracht.1
8 Snij de aardbeien extra fijn. Zo kunnen ze zeker door de spuitmond van je spuitzak1
9 Meng er de aardbeien onder met een spatel2
0 Neem een spuitzak met een brede mond en vul deze met je toppingSamenstellenVerwijder een stuk cake uit het midden van je cupcake en vul de cupcake met ongeveer 1 theelepel ananas. Dek het gaatje af met een stukje cake. Zet een mooie toef topping op je cupcake. Je kan eventueel nog decoratief wat gesneden aardbeien er op leggen.
Sauvignon cupcakes met Ananas vulling is een recept van Solo Open Kitchen