2 Laat even afkoelen in de ijskast (maakt het uitrollen makkelijker).
3 Rol het deeg uit (ongeveer 4 mm).
4 Maak de verschillende stukken (bodemplaat, 2 rechthoekige muren, 2 rechthoekige dakplaten, voorkant, achterzijde, eventuele versiering als boom...) en leg op een bakplaat
5 Bak een 8-tal minuten in een voorverwarmde oven van 180° tot de randjes bruin zien.
6 Laat afkoelen.
7 Klop de eiwitten op met de bloemsuiker tot je pieken krijgt.
8 Deze Royal Icing gebruik je om alle koekjesdelen aan elkaar te "plakken". (je kan longdrinkglazen gebruiken als steun tijdens het drogen)
9 Eventueel kan je de verschillende delen eerst versieren (voeg een druppel kleurstof toe aan de icing)1
0 Een leuk en lekker kado voor een housewarming!1
1 Of als winterhuisje met kerst.
Knibbel knabbel knuisje... Knabbelhuisje! is een recept van Solo Open Kitchen