Zoek
Fincancier
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
150 ge amandelmeel
150 gr bloemsuiker
100 gr boter
150 gr eiwit
50 gr bloem
amandelschilfers
Bereiding
1
Verwarm de oven voor op 200°C.
2
Verwarm de boter tot ze goudbruin kleurt en laat terug afkoelen.
3
Klop de eiwitten lichtjes op tot ze een beetje schuimen. Voeg de bloemsuiker, de gezeefde bloem en het amandelmeel toe en klop verder op.
4
Voeg de boter toe en roer tot een gladde, glanzende massa.
5
Verdeel het deeg over de ingevette en bebloemde vormpjes. Werk af met een amandelschilfer.
6
Bak ze goudbruin in 12 tot 15' op 200°C en laat ze afkoelen op een bakrooster.
7
De financiers zijn op hun best als ze overnacht hebben!
Fincancier is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker