Zoek
Aardbeientompouce gemakkelijk zelf te maken
4
20 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr aardbeien
250 ml slagroom
4 plakjes bladerdeeg ontdooid en gehalveerd
1-2 el suiker voor de room ( vanillesuiker)
poedersuiker om te bestrooien
Bereiding
1
.
2
Leg de ontdooide en gehalveerde plakjes bladerdeeg op een bakplaat met ingevet bakpapier en prik met een vork gaatjes in het deeg.
3
Laat ze in een voorverwarmde oven van 200 gr 10 min bakken totdat ze bruin zijn.
4
Laat ze afkoelen.
5
Klop ondertussen de slagroom met de suiker stijf.
6
Maak de aardbeien schoon en halveer ze.
7
Leg op 4 plakjes deeg een laag slagroom en leg daar een mooie laag aardbeien op.
8
Leg op de andere 4 halve plakjes ook een dun laagje room en leg ze dan andersom tegen de aardbeienroomlaag,zodat het goed " plakt ".
9
Bestrooi de bovenkant met wat poedersuiker . 1
0
Spuit eventueel een mooie rozet op de bovenkant en steek daarin een mooie aardbei.1
1
Lekker als dessert of bij de koffie of de thee.
Aardbeientompouce gemakkelijk zelf te maken is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gestoomde visbroodjes
50 min
Snack
Bekijk recept
Risottotaartje met kaaskrullen en oesterzwammen
50 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zelf vanillevla maken
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Torentje van mozzarella en Galliaham
20 min
Voorgerecht
Bekijk recept
Aardbeientompouce
25 min
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeientompouce Met Citroensorbetijs
10-20 min -
Nagerecht
Bekijk recept