Fijn biscuitgebak

4
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C.
  • 2 Klop de eierdooiers met de suiker en 3 soeplepels warm water luchtig op. Klop de eiwitten tot stevige sneeuw en schep op het eidooiermengsel. Voeg de bloem, het Maïzena maiszetmeel en het bakpoeder toe. Meng de massa voorzichtig met omscheppende bewegingen, zonder te roeren.
  • 3 Vet de taartvorm in en bekleed de bodem met vetvrij papier. Schep hierop het beslag. Bak gedurende 20 à 25 min. in de oven.

Fijn biscuitgebak is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

biscuitgebak met vers fruit
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Nieuwjaarrecept Biscuitgebak
20-30 min -
Bekijk recept
Biscuitgebak Met Mokkacreme
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Chocolade-biscuitgebak
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Groentesoep met chorizo
Bekijk recept
Antonio Carluccio’s pasta en doperwten
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Visskewers met een marinade van gekonfijte citroen, gekonfijte citroendip en citroensalsa
30 min-
Bekijk recept
Nazomerstoof met courgette, spek & venkel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept