Kaastaart met peren compot

5
80 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    Voorbereiding
  • 2 Maak peren compot met de suieker en de peren
  • 3 Week de gelatine blaadjes in koud water
  • 4 Warm de room op tot het net kookt en zet dan het vuur af.
  • 5 Doe er daarna de geweekte gelatine in en laat oplossen en ff afkoelen.
  • 6 De bereiding,
  • 7 Klop het eiwit op met de helf van de suiker.
  • 8 Met de ander helft van de suiker kloppen we de dooiers ,daarna voegen we de plattekaas,bloem bij en als laatste gieten we voorzichtig de room bij terwijl we blijven kloppen.
  • 9 Als laatste SPATELEN we er de geklopte eiwitten onder.1
  • 0 Leg nu het deeg in je bakvorm doe er een laag compot op als boden men dan het plattekaasbeslag bovenop.1
  • 1 Bak dit alles voor 1 uurtje 1
  • 2 Eerst 30min op 180 C en daarna nog verlagen we de temperatuur naar 150-160C1
  • 3 Haal de taart uit en laat hem af koelen in de vorm in de koelkast

Kaastaart met peren compot is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

bladerdeeg hapje met brie en abrikose compot
10 min Voorgerecht
Bekijk recept
Smurfentaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept
zeer luchtige bisquit
60 min Nagerecht
Bekijk recept
broodpudding
60 min Bijgerecht
Bekijk recept

Spek-kaastaart met ui
370 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zoete kaastaart
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Kaastaart met tomaat en olijven
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Cheesecake met amandelen en karamel
Nagerecht
Bekijk recept