Pancakes met ananas

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil de ananas, verwijder de ruwe ‘oogjes’ en snijd hem in plakjes van een halve centimeter. Snijd de harde kern van elk plakje eruit. Doe de ananasschijven in een kom en strooi er wat kristalsuiker over.
  • 2 Meng de melk, de bloem, de eieren en de rest van de suiker met de klopper in een ruime kom. Giet het beslag door een fijne zeef om eventuele klontertjes weg te werken.
  • 3 Verhit een eetlepel Solo vloeibaar in een koekenpan. Doe een schijfje ananas in de pan en bak het tot het lichtjes karameliseert. Draai het om en bak nog even verder. Overgiet de ananas met een pollepel van het beslag, verspreid het beslag al draaiend over de hele pan en bak de pannenkoek aan beide zijden goudbruin (draai voorzichtig met een spatel, zodat de pannenkoek niet scheurt).
  • 4 Herhaal dit tot al het deeg verwerkt is. Serveer de pannenkoeken warm.

Pancakes met ananas is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Bloemkoolcurry met ananas-amandelsalsa
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tropische kip salade
40 min - Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gebakken rijst met ananas
40 min Bijgerecht
Bekijk recept
Wokstamppot met spitskool, ananas en seroendeng
30 min- Hoofdgerecht
Bekijk recept

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept
Amerikaanse kokospannenkoekjes met ananas en chocoladesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept