Koffiecake

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 165°C.
  • 2 Doe de Solo, de suiker, het bakpoeder en de oploskoffie in een kom en meng met de mixer. Voeg nu een voor een de eieren toe en klop alles tot een luchtig, homogeen beslag.
  • 3 Zeef de bloem bovenop dit beslag en spatel hem er voorzichtig onder.
  • 4 Bestrijk een rechthoekige cakevorm met wat Solo vloeibaar en giet het beslag erin.
  • 5 Schuif de cake in de oven en bak hem gaar in ongeveer 45 minuten.
  • 6 Ontvorm de cake en laat hem afkoelen op een rooster.

Koffiecake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocolade-koffiecake
65 min Nagerecht
Bekijk recept
Milanese Koffiecake
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Koffiecake Van Lange Vingers Met Koffiecreme
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Koffiecake
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept

Chocolade-koffiecake
65 min Nagerecht
Bekijk recept
Milanese Koffiecake
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Koffiecake Van Lange Vingers Met Koffiecreme
0-10 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Hongaarse Koffiecake
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept