2 Doe de eieren samen met de suiker in een kom en klop ze tot ze luchtig zijn au bain marie (plaats hiervoor de kom in een pan met heet water). Haal de kom uit de bain marie en klop verder tot het beslag afgekoeld is. Zeef de Maizena en de bloem over het beslag en spatel ze er voorzichtig onder. Smelt als laatste de Solo en spatel hem onder het beslag.
3 Bekleed een bakplaat met bakpapier en giet hierop het beslag. Strijk het open met een paletmes tot een dikte van ongeveer een halve centimeter.
4 Schuif de bakplaat in de oven en bak het deeg gaar in ongeveer 10 minuten
5 Haal het gebakken deeg uit de oven, schuif het met bakpapier op een rooster en laat even afkoelen.
6 Bestrijk het deeg met rabarberconfituur en rol het voorzichtig op. Leg de rol op een grote strook huishoudfolie en draai hem er stevig in. Laat een uurtje rusten in de koelkast.
7 Haal de rol uit de huishoudfolie en snijd hem in plakjes. Bestrooi net voor het serveren met wat poedersuiker.