Romige Zuurkool Quiche

4
35 min
Hoofdgerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Lage taartvorm, doorsnede 26 cm
  • 2
    Voorbereiding
  • 3 Laat de zuurkool goed uitlekkenlaten en verwarm de oven voor op 200 °C Snij de bacon in reepjes . Knakworst afgieten en in stukjes snijden. Zuurkool met bacon en knakworst mengen. De kookroom met de eieren en de kaas loskloppen. Ingevette taartvorm met deegplakjes bekleden.
  • 4
    Voorbereiding
    swijze
  • 5 Mosterd over deegbodem smeren en zuurkool met de bacon/worstjes erop leggen. Eimengsel over zuurkool schenken. Quiche in midden van oven in ca. 35 min. gaar en goudbruin bakken.

Romige Zuurkool Quiche is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Krabquiche met verse kruiden
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Groentequiche
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Fantasiaquiche met pinda's
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Zuurkoolquiche
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Romige rodekool met lekkerbek
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige champignon-pastaschotel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Schelpjes met romige makreel
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Romige groene aspergesoep
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept