Cream Choco Cake

8
150 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Week de gelatine in koud water.
  • 2 Breek de chocolade in stukjes en doe in een grote kom.
  • 3 Warm de room met de melk en de suiker al roerend tot 60°.
  • 4 Giet over de chocolade , voeg de uitgeknepen gelatine toe en roer tot alles is gesmolten.
  • 5 Dek af en zet een nacht in de koelkast.
  • 6 Verwarm de oven op 175°
  • 7 Roer de eieren met de eidooiers los , klop samen met de suiker warm tot lichaamstemperatuur.
  • 8 Klop verder koud op tot een stevige massa.
  • 9 Zeef de bloem/maizena/cacao en spatel door het eimengsel.1
  • 0 Roer de gesmolten boter erdoor.1
  • 1 Giet in een met bakpapier beklede springvorm (zijkanten 2cm hoger bekleden dan de vormhoogte) en bak gedurende 35 à 40 min.1
  • 2 Na het bakken metteen uit de vorm en laten afkoelen.1
  • 3 Snij de biscuit horizontaal in 3 gelijke delen.1
  • 4 Klop de chocoladeroom even zacht op en smeer tussen de lagen.1
  • 5 Met een paletmes de boven en zijkanten bestrijken.1
  • 6 Werk af met de aardbeien/aalbessen/munt.1
  • 7 Smakelijk.

Cream Choco Cake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept

Vruchtensalade
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur- Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillataart
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coole soep
25 min Nagerecht
Bekijk recept