Zoek
Cream Choco Cake
8
150 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
1 liter room 40%
100 ml melk
125 gr suiker
250 gr pure choclade
12 gr gelatine
6 eieren
8 eidooiers
120 gr suiker
120 gr blonde bruine suiker
160 gr bloem
20 gr maizena
50 gr cacaopoeder
40 gr gesmolten boter
250 gr aardbeien
250 gr aalbessen
Bereiding
1
Week de gelatine in koud water.
2
Breek de chocolade in stukjes en doe in een grote kom.
3
Warm de room met de melk en de suiker al roerend tot 60°.
4
Giet over de chocolade , voeg de uitgeknepen gelatine toe en roer tot alles is gesmolten.
5
Dek af en zet een nacht in de koelkast.
6
Verwarm de oven op 175°
7
Roer de eieren met de eidooiers los , klop samen met de suiker warm tot lichaamstemperatuur.
8
Klop verder koud op tot een stevige massa.
9
Zeef de bloem/maizena/cacao en spatel door het eimengsel.1
0
Roer de gesmolten boter erdoor.1
1
Giet in een met bakpapier beklede springvorm (zijkanten 2cm hoger bekleden dan de vormhoogte) en bak gedurende 35 à 40 min.1
2
Na het bakken metteen uit de vorm en laten afkoelen.1
3
Snij de biscuit horizontaal in 3 gelijke delen.1
4
Klop de chocoladeroom even zacht op en smeer tussen de lagen.1
5
Met een paletmes de boven en zijkanten bestrijken.1
6
Werk af met de aardbeien/aalbessen/munt.1
7
Smakelijk.
Cream Choco Cake is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Chocoladetoetje
100 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept
Vruchtensalade
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Engelse afternoon tea
2 uur-
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Tortillataart
15 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Coole soep
25 min
Nagerecht
Bekijk recept