Abrikozen-perencrumble

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 190"C.
  • 2 Verwarm het appelsap zonder te koken en wel de abrikozen
  • 3 hierin.
  • 4 Boor de klokhuizen uit de peren,schil de peren en halveer ze in de lengte.
  • 5 Leg ze met de bolle kant naar boven naast elkaar in de schaal of vorm.
  • 6 Leg de abrikozen ertussen.
  • 7 Meng de bloem met de basterdsuiker en wrijf de boter erdoor tot een kruimelig deeg.
  • 8 Verdeel de grove deegkruimels over de vruchten.
  • 9 Bak de crumble in 20-25 minuten in het midden van de oven goudbruin en gaar.1
  • 0 Serveer het gerecht warm. Lekker met een bol roomijs of kaneelijs.1
  • 1 Tips1
  • 2 . Vervang 25 gram van de bloem door geraspte1
  • 3 kokos.1
  • 4 . Week de abrikozen eens in thee.1
  • 5 . Met appel en/of mango is deze crumble1
  • 6 ook heel lekker.

Abrikozen-perencrumble is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Peren-amandelcrumble met kardemom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Frisromige appel-perencrumble
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Appel-perencrumble
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Perencrumble met karamelcrème
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Abrikozen blechkuche
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Zelfgebakken vlechtbrood
60 min - Lunchgerecht
Bekijk recept
Nigiri sticky rice sushi
2 uur- Nagerecht
Bekijk recept
Opgerolde zuidvruchtentaart met kaneelglazuur
25 min Nagerecht
Bekijk recept