Geen Brownies maar Blondies met frambozen

4
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 180°C. Beleg een bakvorm van 30 x 22 x 2 cm met bakpapier.
  • 2 Snij de boter in blokjes en stop ze in een steelpan. Breek de witte chocola in stukjes en voeg toe aan de boter. Laat op laag vuur smelten (als het vuur te hoog staat, gaat het mengsel schiften) en haal de pan van het vuur zodra je een glad mengsel hebt. Laat even afkoelen.
  • 3 Meng de bloem met het zout in een kom.
  • 4 Klop de eieren met de vanille en de suiker los in een andere kom.
  • 5 Voeg het chocolademengsel toe aan het eiermengsel en klop door elkaar.
  • 6 Zeef de bloem erbij en schep losjes door elkaar.
  • 7 Schep het beslag in de vorm en verdeel gelijkmatig over de bodem.
  • 8 Verdeel de frambozen over het beslag en duw ze een beetje naar beneden.
  • 9 Zet de blondies in de oven en bak ze 25 minuten of totdat de bovenkant goudbruin is. Laat afkoelen in de vorm en versier eventueel met gesmolten witte chocola. 1
  • 0 Dit is een lekkere, zachte cake met verse frambozen. De witte chocola is niet overduidelijk aanwezig, maar geeft deze blondies wel een lekkere structuur. Eventueel kun je de blondies nog besprenkelen met gesmolten witte chocola. Je kunt het ook als toetje serveren met slagroom of een bolletje vanille-ijs.

Geen Brownies maar Blondies met frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Ovenkrieltjes
2 min Bijgerecht
Bekijk recept
Quesadillas van de BBQ
35 min - Bijgerecht
Bekijk recept
Gebakken rendierbiefstuk met gestoofde savooiekool, cantharellenportjus en cranberrycompote
30 min- Voorgerecht
Bekijk recept
Varkenshaasmedaillions met peperroomsaus
Bekijk recept