1 Verwarm de oven voor op 160°C. Borstel een tulbandvorm in met wat Solo Vloeibaar en bestuif lichtjes met bloem.
2 Spoel de sinaasappel en dep hem goed droog. Rasp de helft van de schil (zonder het witte gedeelte) en pers de sinaasappel.
3 Voeg het maanzaad bij de melk en zet opzij. Smelt de Solo en laat afkoelen. Smelt de chocolade au bain marie (of eventueel in de microgolfoven op lage stand).
4 Klop de Solo met de rietsuiker en de gesmolten chocolade tot een dikke massa. Voeg er een voor een de eieren aan toe. Zeef de bloem met het bakpoeder en spatel ze door het eimengsel. Doe er de sinaasappelzeste, het sinaasappelsap, een snuifje zout en de melk met maanzaad bij. Roer voorzichtig door en spatel het beslag in de tulbandvorm.
5 Zet 50 minuten in de oven. Laat de cake afkoelen op een taartrooster.