2 Smelt de Solo op een zacht vuur (of op lage stand in de microgolfoven) en laat afkoelen.
3 Verbrokkel de chocolade en smelt ze au bain marie.
4 Spoel de sinaasappel onder stromend water en dep hem goed droog. Rasp ongeveer 2 eetlepels van de schil (zonder het witte gedeelte) en houd dit apart.
5 Klop de eieren los met de honing en roer de rietsuiker erdoor. Zeef de bloem met het bakpoeder en roer er het cacaopoeder en het zout door. Spatel de margarine en chocola met het eimengsel door de bloem. Voeg de sinaasappelzeste toe, roer nog even door en giet het deeg in de madeleinevormpjes (vul de vormpjes voor ongeveer 2/3, want het deeg zal tijdens het bakken nog uitzetten).
6 Bak de madeleintjes ongeveer 8 minuten (de baktijd hangt af van de sterkte van je oven). Haal de madeleintjes uit de oven en laat ze afkoelen op een rooster.
Madeleines met chocolade en sinaasappel is een recept van Solo Open Kitchen