Pancakes met chocolade, banaan en kokos

4
35 min
-
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Meng in een beslagkom de Maïzena® Plus met het bakpoeder. Klop in een andere beslagkom de eieren met 20 g basterdsuiker tot het mengsel begint te schuimen. Voeg de yoghurt toe.
  • 2 Giet dit alles in de eerste beslagkom, leng aan met melk en roer goed door. Laat de margarine smelten en voeg dit aan het beslag toe. Rasp de pure chocolade boven het beslag. Roer goed door en laat een uur staan.
  • 3 Bak de pancakes in een kleine koekenpan. Zorg ervoor dat deze goed heet en ingevet is.
  • 4 Garneer iedere pancake bij het opdienen met een paar plakjes banaan, wat chocoladedruppels, kokosrasp en een beetje basterdsuiker.

Pancakes met chocolade, banaan en kokos is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Spitskool uit de wok met rundvlees
30 min-
Bekijk recept
Rijstsouffle met mango
90 min Nagerecht
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Indiaase bloemkoolsoep
25 min - Voorgerecht
Bekijk recept

American pancake burgers
30 min-
Bekijk recept
Amerikaanse pancakes
15 min
Bekijk recept
Pancakes met zout en zoet beleg
Bekijk recept
Amerikaanse kokospannenkoekjes met ananas en chocoladesaus
20 min Nagerecht
Bekijk recept