Mini-cakejes met fruit

5
40 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 150 °C (stand 5). Mix in een beslagkom de eieren met de suiker, het binnenste van een vanillestokje en de sinaasappelrasp totdat een schuimig mengsel ontstaat.
  • 2 Breng een grote pan met water aan de kook, zet de beslagkom in de pan en mix opnieuw met de mixer totdat het deeg in volume is verdubbeld (au bain Marie).
  • 3 Haal de pan van het vuur en voeg beetje bij beetje de Maïzena® Plus voorzichtig toe, totdat een glad en luchtig deeg ontstaat.
  • 4 Verdeel het deeg over 5 ingevette ovenschaaltjes. Zet ze 15 à 20 minuten in de oven.
  • 5 Haal direct uit de vormpjes en laat afkoelen. Leg op iedere cakeje wat in stukjes gesneden rode vruchten en garneer met de muntblaadjes.

Mini-cakejes met fruit is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Soep van rabarber met rood fruit en vanille-ijs
Nagerecht
Bekijk recept
Smoothie plus
5 min
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Gewokte tonijn met exotisch fruit
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept

Brabantse mini-worstenbroodjes
85 min-
Bekijk recept
Marshmallow-chocoladerotsjes
25 min Gebak
Bekijk recept
Hartige mini-oliebollen
115 min-
Bekijk recept
Mini-focaccia
120 min- Lunchgerecht
Bekijk recept