Zoek
Havermoutmuffins
6
45 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
100 g havermoutvlokken
250 ml melk
125 g rietsuiker
2 eieren
175 g zelfrijzend bakmeel
125 g boter
1 theelepel vanillesuiker
Bereiding
1
Breng de melk aan de kook en neem dan van het vuur. Roer er de havermoutvlokken onder en laat 20 minuutjes rusten.
2
Laat ondertussen de boter smelten.
3
Meng de suiker (ook de vanillesuiker) onder de gesmolten boter tot een romig mengsel ontstaat.
4
Klop de eieren 1 voor 1 onder dit mengsel.
5
Meng ook de gezeefde bloem onder dit mengsel.
6
Roer de havermoutpap los (door 20 minuten te rusten kan dit immers wat vaster worden) en meng tenslotte ook dit onder de andere ingredienten.
7
Giet in muffinvormpjes, tot iets onder de rand, en bak in een voorverwarmde oven (190 graden) gedurende 20-25 minuten.
8
Smakelijk !
Havermoutmuffins is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Havermoutmuffins met dadels
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins met citroenspread
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins (SUIKERVRIJ)
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins Met Bosbessen
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins met dadels
10 min
Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins met citroenspread
40 min
Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins (SUIKERVRIJ)
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Havermoutmuffins Met Bosbessen
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept