CITROENCAKE

6
90 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 ** DE BOTER OPKLOPPEN MET DE SUIKER TOT ZE ROMIG IS EN ER DAARNA DE VANILLEBLOEM AAN TOE VOEGEN
  • 2 ** ER EEN VOOR EEN DE EIEREN BIJDOEN EN VERDER MENGEN
  • 3 ** ER DAARNA DE GEZEEFDE BLOEM BIJDOEN
  • 4 ** DE CITROEN WASSEN EN ER DE SCHIL RASPEN DAARNA DE CITROEN UITPERSEN
  • 5 ** EERST DE ZESTE VAN DE CITROEN BIJDOEN EN DAARNA HET CITROENSAP
  • 6 ** IN DE VORM DOEN EN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN VAN 160° BAKKEN GEDURENDE 60 MINUTEN
  • 7 ** ER EVEN MET HET MES INPRIKKEN EN ALS ER NIETS MEER AAN HET MES HANGT IS DE CAKE KLAAR
  • 8 ** LATEN AFKOELEN EN DAARNA EVENTUEEL GARNEREN MET EEN GLAZUUR WAAR JE OOK WAT CITROEN KUNT IN VERWERKEN

CITROENCAKE is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Citroencake
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake volgens Wim
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept

Citroencake
45 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake volgens Wim
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min - Voorgerecht
Bekijk recept