Zoek
CITROENCAKE
6
90 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 GRAM ZELFRIJZENDE BLOEM
160 GRAM SUIKER
2 ZAKJES VANILLESUIKER
4 EIEREN
160 GRAM SOLO
1 CITROEN
Bereiding
1
** DE BOTER OPKLOPPEN MET DE SUIKER TOT ZE ROMIG IS EN ER DAARNA DE VANILLEBLOEM AAN TOE VOEGEN
2
** ER EEN VOOR EEN DE EIEREN BIJDOEN EN VERDER MENGEN
3
** ER DAARNA DE GEZEEFDE BLOEM BIJDOEN
4
** DE CITROEN WASSEN EN ER DE SCHIL RASPEN DAARNA DE CITROEN UITPERSEN
5
** EERST DE ZESTE VAN DE CITROEN BIJDOEN EN DAARNA HET CITROENSAP
6
** IN DE VORM DOEN EN IN EEN VOORVERWARMDE OVEN VAN 160° BAKKEN GEDURENDE 60 MINUTEN
7
** ER EVEN MET HET MES INPRIKKEN EN ALS ER NIETS MEER AAN HET MES HANGT IS DE CAKE KLAAR
8
** LATEN AFKOELEN EN DAARNA EVENTUEEL GARNEREN MET EEN GLAZUUR WAAR JE OOK WAT CITROEN KUNT IN VERWERKEN
CITROENCAKE is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Citroencake
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake volgens Wim
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept
Citroencake
45 min
Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Citroencake volgens Wim
60 min
Nagerecht
Bekijk recept
Duitse Citroencake
30-60 min -
Voorgerecht
Bekijk recept