Zoek
appel-mangoflappen
4
30 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
2 appels
1/2 mango
3 eetlepels rozijnen
3 eetlepels suiker
1 eetlepel kaneel
10 plakjes bladerdeeg
1 ei
2 eetlepels (grove) suiker
1 kopje water
1/2 citroen of limoen
2 takjes munt
Bereiding
1
Schil en snijd de appels in blokjes, en besprenkel ze met citroen/limoensap.
2
Snijd de mango rond de pit los en verwijder de schil, snijd het vruchtvlees in blokjes.
3
Doe dit in een kom en doe de fijne suiker en kaneel erbij, samen met de rozijnen en meng dit. Snijd de munt fijn en voeg toe.
4
Laat het bladerdeeg ontdooien.
5
Leg de bladerdeegplakjes op een bakplaat die je hebt bekleed met bakpapier, en laat 10 min. ontdooien.
6
Leg op ieder plakje een bergje van het appel-mangomengsel.
7
vouw de plakjes dicht als een driehoek en bestrijk met losgeklopt ei, bestrooi daarna met de (grove) suiker.
8
Zet de flappen in een voorverwarmde oven van 225° C en bak ze in 20-25 min. goudbruin.
appel-mangoflappen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept