appel-mangoflappen

4
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Schil en snijd de appels in blokjes, en besprenkel ze met citroen/limoensap.
  • 2 Snijd de mango rond de pit los en verwijder de schil, snijd het vruchtvlees in blokjes.
  • 3 Doe dit in een kom en doe de fijne suiker en kaneel erbij, samen met de rozijnen en meng dit. Snijd de munt fijn en voeg toe.
  • 4 Laat het bladerdeeg ontdooien.
  • 5 Leg de bladerdeegplakjes op een bakplaat die je hebt bekleed met bakpapier, en laat 10 min. ontdooien.
  • 6 Leg op ieder plakje een bergje van het appel-mangomengsel.
  • 7 vouw de plakjes dicht als een driehoek en bestrijk met losgeklopt ei, bestrooi daarna met de (grove) suiker.
  • 8 Zet de flappen in een voorverwarmde oven van 225° C en bak ze in 20-25 min. goudbruin.

appel-mangoflappen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


kruimelgebak met appel en peer
0 min
Bekijk recept
Gebakken appel en appelchips met ijs
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Vegaworstjes met rodekool & appel
30 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Salade met kalkoen, appel & wortel
Bekijk recept