Zoek
chocolade cake met kriekjes
4
50 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
250 gr zelf rijzende bloem
250 gr fijne suiker
250 gr gesmolten boter
4 eieren
1 bokaal kriekjes
50 gr bloemsuike
30 gr maizena
75 gr cacaopoeder
gesmolten chocolade voor glazuur
Bereiding
1
verwarm de oven voor op 175°
2
laat de kriekjes uitlekken
3
meng de uitgelekte kriekjes met de bloemsuiker en maizena
4
meng de eieren met de suiker en klop goed op
5
voeg de gezeefde bloem toe en meng goed
6
voeg hierna de gesmolten boter toe
7
nu meng je de cacao onder dit geheel
8
meng nu de kriekjes onder het deeg en doe het geheel in een beboterde bakvorm
9
bak +-45min op 160°1
0
glazuur de taart na afkoelen met chocolade.
chocolade cake met kriekjes is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Gehaktbrood met kriekjes en puree
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Stoofvlees met kriekjes en abdijbier
0 min
Bekijk recept
Stoofvlees met kriekjes en abdijbier
0 min
Bekijk recept
Hazenfilet met kriekbier en kriekjes
0 min
Bekijk recept
Brownies met pure en witte chocolade
35 min
Nagerecht
Bekijk recept
Chocolade zandkoekjes
95 min
Bekijk recept
Brownies met pistachenoten en cranberry's
30 min -
Nagerecht
Bekijk recept
Fruitychoco lekkernijen
Nagerecht
Bekijk recept