Wicky Wacky Cake

10
25 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Een zachte, sponzige chocoladecake zonder melkproducten. Het is een cake die bijzonder geschikt is voor mensen die allergisch zijn voor melkproducten of eieren. De cake zelf smaakt naar chocomel. Het is geen brownie, de textuur is wat lichter en de chocoladesmaak is ook wat minder prominent aanwezig.
  • 2 Het recept is zo simpel: je stopt alles in een kom en klopt het door elkaar. De cake is daarom ideaal om met kinderen te maken en kinderen vinden deze cake ook echt geweldig lekker (perfect dus voor een kinderfeestje!). Je kunt de cake nog bestrooien met wat poedersuiker. Het is een flinke cake, genoeg voor zeker 15 tot 20 stukken.
  • 3 Verwarm de oven voor op 150°C.
  • 4 Zeef de bloem.
  • 5 Meng de bloem met de cacao, het zuiveringszout en het zout.
  • 6 Roer de suiker erdoorheen.
  • 7 Voeg de olie, azijn en de vanille toe. Roer opnieuw.
  • 8 Voeg het water toe en klop met een garde tot een klontvrij deeg.
  • 9 Beleg een rechthoekig bakblik (+- 30 cm) met bakpapier en schep het beslag in de vorm.1
  • 0 Bak de cake voor 20 – 25 minuten. Laat afkoelen en bestrooi met poedersuiker. 1
  • 1 BRON: Yummy in my Tummy

Wicky Wacky Cake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Chocoladetoetje
100 min- Nagerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Chocoladefondue
Nagerecht
Bekijk recept