Miserable

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1
    - klop de amandelpoeder op met de eieren
  • 2 -vermeng hierdoor de gezeefde bloem en de gesmolten boter
  • 3 -verwarm de suiker in de oven (200°C)
  • 4 -klop de eiwitten op met de verwarmde suiker tot een stevig schuim
  • 5 -spatel dit opgeklopt eiwit onder het beslag
  • 6 -verdeel over twee bakplaatjes (40 X 30 cm hoogte 1 cm) die -bedekt zijn met bakpapier
  • 7 -afbakken op 200°C gedurende 20 minuten
  • 8 -laten afkoelen op de bakplaatjes
  • 9 -spuit met spuitzak spuitmondje 10 op een zijde van het beslag1
  • 0 -bedek de crème met het tweede beslag, druk stevig aan en verwijder het bakpapier1
  • 1 -smeer een dunne laag crème op het bovenvlak1
  • 2 -bedek met gezeefde bloemsuiker en een deel cacaopoeder1
  • 3 -versier met gebrande amandelen

Miserable is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

SOS Piet - Misérable
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Taart van miserable met kokosvulling
105 min Nagerecht
Bekijk recept
tarte miserable
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Miserable
0 min
Bekijk recept

SOS Piet - Misérable
120 min Nagerecht
Bekijk recept
Taart van miserable met kokosvulling
105 min Nagerecht
Bekijk recept
tarte miserable
70 min Nagerecht
Bekijk recept
Miserable
0 min
Bekijk recept