- klop de amandelpoeder op met de eieren"},{"@type":"HowToStep","text":"2. -vermeng hierdoor de gezeefde bloem en de gesmolten boter"},{"@type":"HowToStep","text":"3. -verwarm de suiker in de oven (200°C) "},{"@type":"HowToStep","text":"4. -klop de eiwitten op met de verwarmde suiker tot een stevig schuim"},{"@type":"HowToStep","text":"5. -spatel dit opgeklopt eiwit onder het beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"6. -verdeel over twee bakplaatjes (40 X 30 cm hoogte 1 cm) die -bedekt zijn met bakpapier"},{"@type":"HowToStep","text":"7. -afbakken op 200°C gedurende 20 minuten"},{"@type":"HowToStep","text":"8. -laten afkoelen op de bakplaatjes"},{"@type":"HowToStep","text":"9. -spuit met spuitzak spuitmondje 10 op een zijde van het beslag"},{"@type":"HowToStep","text":"10. -bedek de crème met het tweede beslag, druk stevig aan en verwijder het bakpapier"},{"@type":"HowToStep","text":"11. -smeer een dunne laag crème op het bovenvlak"},{"@type":"HowToStep","text":"12. -bedek met gezeefde bloemsuiker en een deel cacaopoeder"},{"@type":"HowToStep","text":"13. -versier met gebrande amandelen"}],"recipeYield":"8 "}