Zoek
Bananenbroodpudding
8
60 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
180 gram oud wit brood
2 dl melk
3 eieren
75 gram rozijnen
150 gram kristalsuiker
2 bananen
75 gram marsepein
Bereiding
1
Laat de rozijnen ruim van tevoren weken in water.
2
Verwarm de oven voor op 180°.
3
Doe het brood in stukjes in een grote kom.
4
Overgiet met de melk.
5
Voeg de eieren en suiker toe.
6
Meng alles tot een tot een smeuïge pap met een pureestamper.
7
Plet de bananen en meng ze onder het deeg.
8
Voeg de rozijnen toe en verdeel gelijkmatig.
9
Vet een ovenschaal in met boter en stort het mengsel erin.1
0
Snij de marsepein in kleine stukjes en verspreid ze over het broodmengsel.1
1
Bak 40 minuten op 180°.
Bananenbroodpudding is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Bananenbroodpudding met yoghurt
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Bananenbroodpudding met yoghurt
30 min-
Nagerecht
Bekijk recept