Banaan-amandelmuffins

12
45 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

class="list--recipeimages">1. Verwarm de oven voor op 180°C (elektrische oven).

2. Pel de banaan en prak fijn met een vork.

3. Meng de Solo in een grote kom met de suiker, klop 2-3 minuten met een pollepel of mixer. Zeef het meel, het bakpoeder en een snufje zout erboven. Voeg de kaneel, de geprakte banaan, de eieren en de melk toe en klop met een pollepel of mixer 2-3 minuten (pollepel duurt het langst) tot het mengsel smeuïg is.

4. Roer de amandelen erdoor.

5. Verdeel het beslag (met 2 lepels) gelijkmatig over de papieren muffinvormpjes in het bakblik. Bak de muffins in de voorverwarmde oven in 20-30 minuten goudbruin en gaar. Serveer warm of koud.

Banaan-amandelmuffins is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Kruidige amandelmuffins
10 min Nagerecht
Bekijk recept
Amandelmuffins
20-30 min - Voorgerecht
Bekijk recept
Amandelmuffins
20-30 min -
Bekijk recept
Amandelmuffins
0 min
Bekijk recept

Banaan met rum en sinaasappel
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Jamie Olivers geroosterde havermout met mango, blauwe bessen & yoghurt
10 min
Bekijk recept
Ontbijtcake met noten en banaan
15 min
Bekijk recept
Panna cotta van chocolade met banaan
45 min Nagerecht
Bekijk recept