Siciliaanse cannoli

50 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Boen de sinaasappel schoon onder de koude kraan en rasp de schil met een fijne rasp. Pers 1/2 sinaasappel uit.
  • 2 Meng in een schaal de ricotta met de geraspte sinaasappelschil, 2 eetlepels sap en 150 g suiker. Roer tot het mengsel zacht en romig is. Voeg het gekonfijte fruit en de chocolade toe. Laat 30 minuten in de koelkast staan.
  • 3 Vul de koekrolletjes met behulp van een klein lepeltje (of spuitzak) met het ricottamengsel of schep het op de kletskoppen. Leg de rolletjes op bordjes en bestrooi met poedersuiker.

Siciliaanse cannoli is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Cannoli met citrus-vanillesalade
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli
Langer dan 1 uur - Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli
30-60 min - Nagerecht
Bekijk recept
Cannoli, Snelle Versie
10-20 min - Nagerecht
Bekijk recept

Siciliaanse bloemkoolspaghetti
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pasta met tonijn
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse venkelsalade
25 min- Bijgerecht
Bekijk recept
Siciliaanse pastasalade alla caponata
15 min Hoofdgerecht
Bekijk recept