class="list--recipeimages">1. Verwarm de oven voor op 150°C (elektrische oven).
2. Hak de vruchten in kleine stukjes (krenten en rozijnen kunnen heel blijven).
3. Verwarm de Solo met de melk, de stroop en het fruit in een diepe pan al roerende tot de Solo en de stroop zijn gesmolten. Laat het mengsel op een laag vuur 5 minuten trekken (niet laten koken!). Laat afkoelen tot het mengsel lauw is.
4. Zeef de bloem, het bakpoeder, een snufje zout, de koekkruiden en de kaneel boven een kom. Klop de eieren en het Solo-fruitmengsel er met een mixer goed door (met een pollepel kan ook, maar dat mengt wat moeilijker).
5. Vul de voorbereide cakevorm met het beslag en bak de cake in de voorverwarmde oven in 70-80 minuten diepbruin en gaar. Dek de cake (om te voorkomen dat hij te donker wordt) na 1 uur bakken af met aluminiumfolie. Laat de gebakken cake 4 minuten staan en keer de vorm dan om op een rooster. Laat de cake uit de vorm glijden en afkoelen.
6. Verwarm de jam in een steelpan. Bestrijk de zijkant en de bovenkant van de taart met een dun laagje jam.
7. Klop met een pollepel de poedersuiker met de verse roomkaas en het citroensap tot een smeuïge crème.
8. Bedek de taart met behulp van een spatel met de crème. Bestrooi met wat poedersuiker. Snijd de taart in 10 punten.