Bavarois met limoenen en frambozen

6
120 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Pers de limoenen uit. Klop het eiwit volledig stijf met 50 g griessuiker.
  • 2 Klop de room halfstijf.
  • 3 Los de uitgeknepen gelatine op in het zéér warme limoensap.
  • 4 Roer de kwark en de suiker door de yoghurt en roer er de opgeloste
  • 5 gelatine door.
  • 6 Schep het stijfgeklopte eiwit onder het yoghurtmengsel.
  • 7 Schep vervolgens de room onder het yoghurtmengsel.
  • 8 Spatel de vruchten er voorzichtig door.
  • 9 stort dit op een laagje biscuit, die je vooraf gebakken hebt, en laten afkoelen

Bavarois met limoenen en frambozen is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Mango-frambozenjelly's
15 min Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min- Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min Nagerecht
Bekijk recept

Bramenbavarois met kaneelroom
305 min- Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min Hoofdgerecht
Bekijk recept