Zoek
Bavarois met limoenen en frambozen
6
120 min
Solo Open Kitchen
Nagerecht
0
sterren op basis van
0
stem(men)
Ingrediënten
300 gr volle platte kaas
350 gr room
3 gelatineblaadjes
500 gr frambozen
2 limoenen
150 gr suiker
75 gr blauwe bessen
1 eiwit
225 gram volle yoghurt
Bereiding
1
Pers de limoenen uit. Klop het eiwit volledig stijf met 50 g griessuiker.
2
Klop de room halfstijf.
3
Los de uitgeknepen gelatine op in het zéér warme limoensap.
4
Roer de kwark en de suiker door de yoghurt en roer er de opgeloste
5
gelatine door.
6
Schep het stijfgeklopte eiwit onder het yoghurtmengsel.
7
Schep vervolgens de room onder het yoghurtmengsel.
8
Spatel de vruchten er voorzichtig door.
9
stort dit op een laagje biscuit, die je vooraf gebakken hebt, en laten afkoelen
Bavarois met limoenen en frambozen is een recept van
Solo Open Kitchen
Dit vind je misschien ook lekker
Mango-frambozenjelly's
15 min
Nagerecht
Bekijk recept
Boerensalade met Texelse kaas in een weckpot
30 min-
Lunchgerecht
Bekijk recept
Salade van rundvlees met frambozen
Hoofdgerecht
Bekijk recept
Supersnel gebakje met vers fruit
3 min
Nagerecht
Bekijk recept
Bramenbavarois met kaneelroom
305 min-
Nagerecht
Bekijk recept
Aardbeien charlotte
60 min-
Bekijk recept
Bessenbavarois
30 min
Nagerecht
Bekijk recept
Tuinerwtenbavarois
20 min
Hoofdgerecht
Bekijk recept