2 Bak, terwijl de oven opwarmt het gehakt rul en voeg de plakjes champignons, gesnipperde sjalot en paprika stukjes toe en bak alles even mee.
3 Laat het baksel even goed uitleggen in een vergiet, als er teveel vocht van de champignons bij zit.
4 Snij de plakjes bladerdeeg in 4 gelijke stukjes en leg ze op bakpapier op een ovenplaat.
5 Start met een flinke theelepel tomatenpasta saus op de stukjes te strijken. Verdeel met een theelepel het gehaktmengsel over de vierkantjes bladerdeeg .Strooi enkele korrels mais op het geheel en strooi als laatste de geraspte kaas erover.
6 Schuif de bakplaat voor ca 15 minuten in het midden van de oven.
7 Wij aten ze koud als onderdeel van een hapjesbuffet. Natuurlijk kun je met dit hapje veel variëren en erop leggen wat je lekker vindt. Denk aan salami, olijven, zongedroogde tomaatjes, uitgebakken spekjes, fruit en noem maar op.