Chocoladebrownies met noten

60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Verwarm de oven voor op 160 °C (elektrische oven).
  • 2 Zeef de bloem, bakpoeder en cacao boven een grote kom.
  • 3 Doe de in stukken gebroken chocolade in een hittebestendige kom boven een pan met heet water en laat het smelten (alternatief, magnetron op halve sterkte, af en toe roeren, tot net gesmolten).
  • 4 Klop in een andere grote kom de eieren met de suiker en vanille tot het licht gebonden is. Meng daarna het chocolademengsel erdoorheen.
  • 5 Voeg daarbij de Solo en fijngehakte walnoten en mix het.
  • 6 Giet het browniebeslag in de voorbereide bakvorm en bak het voor ongeveer 45 minuten in de oven tot een vleespen in het centrum er schoon uitkomt. Laat het kort afkoelen en snij daarna in vierkantjes.

Chocoladebrownies met noten is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Brie-walnotentaartjes met honing
10 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Nougat met noten en cranberry's
45 min Gebak
Bekijk recept
Kerstgranola met cranberry's, koffie, noten en chocolade
10 min
Bekijk recept
Egyptische om ali
20 min Nagerecht
Bekijk recept

Chocoladecoupes
Nagerecht
Bekijk recept
Bieten-chocoladebrownies
30 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladebrownies met noten
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Chocoladebrownies
60 min Nagerecht
Bekijk recept