Bretoense taatrt

8
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Appels schillen en in blokjes snijden. Boter een taartvorm en bestuif heel lichtjes met bloem. Smelt de rest van de boter. Meng de gesmolten boter, de suiker, de eieren, de vanillesuiker en de maizena tot een homogene massa met de garde of de mixer op lage snelheid. Verwarm de oven voor op 180 graden celsius. Breng het kruimeldeeg in de taartvorm en prik in met een vork. Doe er dan de appelblokjes in. Giet het botermengsel over de appelblokjes
  • 2 Bakken gedurende 45 min op 180°C.

Bretoense taatrt is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Vers fruit met mascarpone
Nagerecht
Bekijk recept
bretoense appeltaart
60 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense koekjes met vanilleslagroom
20 min Nagerecht
Bekijk recept
Bretoense appeltaart
30 min Nagerecht
Bekijk recept