appelcake met rumrozijnen en citroenslagroom

4
60 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 rozijnen weken in rum oven voorverwarmen 180 graden,eiwitten opkloppen ,bloem zeven suiker,gesmolten boter mengen en de ei gelen, appels schillen en bijvoegen rozijnen uitlekken en bijvoegen en dan eiwitten onderspatelen.Beboter en bebloem de bakvorm vul met het deeg bakken 45 min op 180 graden.Slagroom opkloppen bloemsuiker en citroen toevoegen plaats in de koelkast.als de cake is afgekoeld slagroom opsmeren en versieren naar keuze .smakelijk x

appelcake met rumrozijnen en citroenslagroom is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker


Ronde appelcake
25 min Nagerecht
Bekijk recept
Appelcake
15 min Gebak
Bekijk recept
Karamel-appelcake
1 uur-
Bekijk recept
Amandel-appelcake met vanille crème fraîche (glutenvrij)
1 uur-
Bekijk recept