Griekse Walnotencake

8
30 min
Nagerecht
0 sterren op basis van 0 stem(men)

Ingrediënten

Bereiding

  • 1 Klop de eieren met de suiker heel luchtig. Voeg er langzaam de olijfolie, bloem vermengd met bakpoeder, kaneel en kruidnagel en de sinaasappelschil aan toe, dan het glaasje cognac. Stop nu met mixen en spatel er voorzichtig de walnoten door. Doe alles in een ronde cakevorm die vooraf ingesmeerd hebt met boter en bloem, zodat de cake niet blijft kleven. Doe alles in een voorverwarmde oven en bak gedurende 40-45 minuten op 180 °C. Haal de cake uit de oven, draai hem ondersteboven op een rooster om af te koelen. Eens afgekoeld bestrooi je de cake met poedersuiker. Smakelijk !

Griekse Walnotencake is een recept van Solo Open Kitchen

Dit vind je misschien ook lekker

Walnotencake
20-30 min -
Bekijk recept
Choco-walnotencake
30-60 min -
Bekijk recept
Bananen-walnotencake
Langer dan 1 uur - Voorgerecht
Bekijk recept
Walnotencake met koffie
0 min
Bekijk recept

Griekse pastei
35 min Hoofdgerecht
Bekijk recept
Gepofte aardappels met Griekse yoghurt
15 min Bijgerecht
Bekijk recept
Kaas-komkommersandwich
15 min
Bekijk recept
Vistandoori met wokgroente
25 min Hoofdgerecht
Bekijk recept